ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, ελπίζουμε όλοι να είστε καλά.

Πραγματοποιήθηκαν σε ήρεμο και συναδελφικό κλίμα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΠΠΑΕ την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, από της 12.00 έως και της 15.00 το μεσημέρι, στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο στο λιμάνι του Πειραιά. Λόγο της μεγάλης συμμετοχής συναδέλφων από όλη την Ελλάδα παρότι η κάλπη έκλεισε στις 15.00 το μεσημέρι η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε στις 21.00 το βράδυ. Η διαδικασία κύλησε χωρίς προβλήματα, τηρήθηκαν κατά γράμμα οι όροι που όριζε το καταστατικό και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν συγχαρητήρια στους συναδέλφους και την δικηγόρο που είχαν αναλάβει την οργάνωση των αρχαιρεσιών.

Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο συνάδελφος Μαστρογιάννης Στυλιανός από την Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν με μικρές διαφορές οι υπόλοιποι. Στη συνέχεια έγινε η συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ και η σύνθεση του κατόπιν ομόφωνης απόφασης είναι η εξής :

Πρόεδρος : Κουλλιάς Εμμανουήλ.
Αντιπρόεδρος : Μαστρογιάννης Στυλιανός.
Γ.Γραμματέας : Σταμούλος Νικόλαος.
Ταμίας : Αθηναίος Ιωάννης.
Υπ. Τύπου : Σκιαδάς Σπυρίδων.
Μέλη : Παγώνης Ματθαίος, Τσιτσιλαράς Αθανάσιος, Παπασεβαστός Πέτρος, Λυμπέρης Μιχαήλ.

 

Το νέο ΔΣ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους που οργάνωσαν και συμμετείχαν στην διαδικασία των αρχαιρεσιών και θα εκδώσει σε σύντομο χρόνο αναλυτική ανακοίνωση για τον σχεδιασμό και τις δράσεις της ΕΠΠΑΕ που αποφασίστηκαν στην Γενική Συνέλευση, που προηγήθηκε των αρχαιρεσιών, για το επόμενο διάστημα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς το ΔΣ της ΕΠΠΑΕ.

Ο Γεν.Γραμματέας                                                                                                      Ο Πρόεδρος

Σταμούλος Νικόλαος                                                                                                  Κούλλιας Εμμανουήλ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.