Χωρίς τίτλο

Ημερομηνία έναρξης της εκλογικής διαδικασίας για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι η Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017.

 Η διαδικασία θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω e-Voting (on-line). Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 20 Ιουλίου – 08:00 και θα τελειώσει στις 15 Αυγούστου – 23:59 (πριν και μετά αυτό το διάστημα δεν είναι δυνατή η ψηφοφορία). Στην εκλογική διαδικασία έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι Πτυχιούχοι Ιχθυολόγοι ΤΕ, απόφοιτοι και των τριών (3) τμημάτων (Μεσολόγγι, Ηγουμενίτσα, Μουδανιά).

Για όσους Ιχθυολόγους ΤΕ δεν είναι ήδη Μέλη του ΠΑΣΤΙ η συμμετοχή τους στις εκλογές θεωρείται εγγραφή τους στον Σύλλογο (για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής απαιτείται στη συνέχεια η τυπική αποστολή ορισμένων προσωπικών στοιχείων, και εγγράφων όπως το αντίγραφο του πτυχίου, κλπ). Πληροφορίες στο pasti@geocities.com

 

Περιγραφή της Διαδικασίας:

 

  • Οι ψηφοφόροι πρέπει να κάνουν χρήση του παρακάτω συνδέσμου (link) για να μπουν στην ειδική πλατφόρμα του e-Voting: http://www.ballotbin.com/voterReg.php?b=67182
  • Στο website αυτό πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες και να εισάγουν το e-mail τους στο αντίστοιχο πεδίο για να πιστοποιηθούν.
  • Με την εισαγωγή του e-mail τους θα λάβουν αυτόματα μετά από λίγο στο e-mail που έδωσαν έναν ΑΛΛΟ σύνδεσμο, που ακολουθώντας την επιλογή CLICK HERE TO VOTE θα οδηγηθούν στο on-line ψηφοδέλτιο (ΠΡΟΣΟΧΗ: εάν δεν το λάβετε σε εύλογο χρονικό διάστημα παρακαλούμε ελέγξτε τον φάκελο με τα spam σας).
  • Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει δυνατότητα επιλογής έως δύο (2) άτομα για το ΔΣ, και έως δύο (2) άτομα για την ΕΕ.
  • Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας τους κάνουν αποδοχή της ψήφου τους (Click Here to Submit this Ballot), κι αυτή αυτόματα καταχωρείται στις έγκυρες.
  • Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα θα εκδοθούν αυτόματα (στις 16/8), και θεωρούνται τελικά μετά την τυπική επικύρωση τους από την Εφορευτική Επιτροπή (κι ακολουθώντας ξανά τον σύνδεσμο του ψηφοδελτίου σας θα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα).

Για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τεχνολόγων Ιχθυολόγων

Το Διοικητικό Συμβούλιο        Η Εξελεγκτική Επιτροπή          Η Εφορευτική Επιτροπή

( Οι πλήρεις ανακοινώσεις των εκλογών στο http://pasti.pblogs.gr )

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.