Tο Ινστιτούτο Θαλασσίων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων του Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών στα πλαίσια του προγράμματος PEGASO και σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, την IFREMER, το GFCM, το JRC/ISPRA, το FAO, το IUCN και το Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, διοργανώνει διημερίδα με θέμα “The future of Greek aquaculture: Building a sustainable industry in the framework of integrated coastal zone management” την 26 και 27 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο St George Lycabettus στην Αθήνα.

Στα πλαίσια της διημερίδας και τη δεύτερη ημέρα θα γίνει συζήτηση κατά ομάδες για την πρόταση δεικτών παρακολούθησης της αειφόρου ανάπτυξης της υδατοκαλλιέργειας στο οικονομικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό και διοικητικό επίπεδο.

Πιστεύω ότι η συμμετοχή σας θα είναι πολύτιμη για την ενημέρωση σας για τις δραστηριότητες μας και κυρίως για την δυνατότητα που θα μας δώσετε να έχουμε τις απόψεις παραγωγών και επενδυτών πάνω στο θέμα των δεικτών.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός των επόμενων ημερών για την συμμετοχή σας στα email: [email protected] και [email protected].

Δρ Αλέξιος Ι. Κονίδης
Διευθυντής Ερευνών ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.
Υπεύθυνος για την οργάνωση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.